Торт-пляцок “П’яний кокос”.
Пропонужмо вашій увазі смачний пляцок під назвою “П’яний кокос”, смакота якої ви ще не пробували!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пампушок
ІНГРЕДІЄНТИ на форму з розмірами 22×27см,:
Тісто:
250 г маргарину для випічки
2,5 склянки пшеничного борошна
1/2 склянки цукру
1 чайна ложка порошку для випічки
4 яєчні жовтки
Крем:
250 г масла
1 склянка звареної на молоці манки
1 склянка кокосової стружки
1 склянка цукру (можна менше на ваш смак)
1 склянка густого яєчного лікеру
ДОДАТКОВО: 300 г джему з чорної смородини, кокосова стружка, щоб посипати пляцокПриготуванняЗ усіх складових для коржів замісіть тісто, розділіть на 2 частини і залиште на всю ніч у холодильнику.
Тісто розкатати за розміром форми, наколоти вилкою, змастити джемом і випікати на папері близько 15 хвилин при 180 градусах С (з конвекцією). У вас має вийти 2 коржі.
Усі складники для крему ретельно збити міксером.
Перекласти коржі та залишити в холодильнику для просоченння. Прикрасити стружкою.
Смачного!