Гості не розходились поки не з’їли останній кусочок: рецепт соковитого торта, який тане в роті

Суперовий торт до чаю, який готується досить просто. Порадуйте своїх близьких!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

Які інгредієнти потрібні для коржа:

  • Цукор 200 г.
  • Яйця 4 штуки.
  • Какао три ст. л.
  • Борошно 200 г;
  • Вершки жирністю 10% 200 мл (для просочення коржа).

Які інгредієнти потрібні для коржа:

  • Молоко 250 мл.
  • Кокосова стружка 200 г (якщо занадто дрібна, то на 50 г більше).
  • Масло вершкове 150 г.
  • Цукор 150 гр.

Поетапний процес приготування

Готуємо корж:

Для початку розбиваємо яйця в миску, всипаємо в них цукор і збиваємо протягом 15 хвилин. Маса повинна вийти білосніжною.

Борошно з’єднуємо з какао і невеликими порціями починаємо вмішувати в яєчно-цукрову масу. Вимішуємо за допомогою лопатки.

Форму промазуємо маслом, перекладаємо в неї тісто і поміщаємо в духовку. Випікати слід при 180 ° до готового стану.

Готовий корж залишаємо остигати.

Готуємо крем:

Беремо невелику каструльку, наливаємо в неї молоко, в нього опускаємо масло і всипаємо цукор. Розміщуємо на вогонь і гріємо, поки масло не розтопиться.

Потім всипаємо кокосову стружку і перемішуємо. Після закипання, варимо крем 15 хвилин на вогні слабкої потужності. Час від часу необхідно помішувати крем.

Формуємо торт:

Корж розрізаємо навпіл і кожну частину просочуємо вершками, але можна цього не робити.

На один корж викладаємо весь крем, рівняємо, а другим накриваємо зверху.

Прикрасити можна розтопленим або тертим шоколадом.

Не вдається скопіювати.