Моя дружина щовихідних готує такі швидкі пиріжечки з яйцем та цибулею. Мама навіть взяла у неї рецепт. Вони неймовірно смачні, пухкі та ситні. Це мої улюблені пиріжечки. А діти їх обожнюють
Ці швидкі пиріжечки моя дружина готує щовихідних. Ми всі їх обожнюємо та чекаємо з нетерпінням. Розбираємо ще гарячими. В основному в якості начинки вона використовує яйця і зелену цибулю, але можна і будь-яку іншу. Дружина у мене – гарна господиня.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Складові для начинки:
- 5 яєць;
- 30 г цибулі;
- 1 чайна ложка солі.
Складові для тіста:
- 250 мл теплої води;
- 25 г цукру;
- 15 г солі;
- 35 мл олії;
- 25 г дріжджі сухі;
- 550 + 200 г борошна;
- 250 мл окропу;
Приготування начинки:
Варені яйця дрібненько порізати і перекласти в глибоку тарілку. Дрібненько нарізаємо цибулю та додаємо її до яєць. Солимо та добре перемішуємо.
Приготування тіста:
Спочатку потрібно налити в глибокий посуд теплу водичку, додати цукор, сіль, влити олію, всипати дріжджі і ретельно все перемішати.
Потім просіяти туди 550 г борошна, перемішати за допомогою ложки і влити туди вже сам окріп. Ще раз швиденько все гарно розмішати.
Згодом додати ще 200 гр борошна і вже вимісити наше тісто руками.
Потім просіяти 200 г борошна і вимішувати тісто руками.
Потім ретельно формуємо руками невеличкі пиріжечки.
У гарну нагріту сковорідку налити олії, і коли вона закипить викладаємо пиріжки. Смажити пиріжечки потрібно з однієї й іншої сторони по кілька хвилин на вогні середньої інтенсивності. Потім виймаємо наші пиріжки і смакуємо усією сім’єю!
Смачного!
Передрук без гіперпосилання на Ukrainians.Today суворо заборонений!
Фото ілюстративне, з вільних джерел.