Мій чоловік дуже любить пиріжки з лівером. Завжди не вистачало часу їх приготувати. Нещодавно знайшла чудовий рецепт і спробувала їх приготувати – виходить дуже смачно, чоловік не перестає дякувати
Нещодавно в інтернеті натрапила на чудовий рецепт пиріжків з лівером і відразу так захотілося їх приготувати. Спробувала – виходить дуже смачно, ніби повернулася в минуле. Мій чоловік їх дуже любить, але завжди не вистачало часу їх приготувати.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Рецепти Смаколик.юа
Рецепт простий, а головне – все швидко і просто. Тісто тут дріжджове заварне.
Інгредієнти для тіста:
- Борошно – (1+3) склянки.
- Цукор – 1 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Окріп – 1 склянка.
- Дріжджі – 25 г.
Покроковий рецепт приготування:
Все вимішати до однорідності. В окремій посудині розчинити 25 г дріжджів і 1 склянці ледь теплої води.
Коли перша маса трохи охолоне, змішати її з другою, додати 2-3 столові ложки олії і ще 3 склянки борошна. Замісити м’яке тісто, може піти ще приблизно 100 г борошна.
Накриваємо тісто і ставимо підійти хв на 40-50 хвилин. Якщо немає часу то можна смажити одразу.
Приготування начинки:
Для начинки зварити телячі легені і серце та окремо трохи не пісної свинини. Все гарно перемелюємо і додаємо багато смаженої цибулі, солі і добряче перчику. Смажити в олії до гарної шкоринки.
Найбільше такі пиріжки смакують, звісно, з питним борщиком!
Щоб пиріжки не розтріскалися, формуємо їх в борошні.
Рецепт – Люба Качмар.
Смачного вам!