Нарешті я його знайшла! Рецепт ніжного і повітряного крему мого дитинства. Пам’ятаєте, ним начиняли вафельні трубочки і “заварнушки”, з ним робили корзиночки і прикрашали торти!

Нарешті я його знайшла! Рецепт ніжного і повітряного крему мого дитинства. Пам’ятаєте, ним начиняли вафельні трубочки і “заварнушки”, з ним робили корзиночки і прикрашали торти!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

Інгредієнти:

  • 600 мл молока.
  • 150 гр вершкового масла.
  • 150 гр цукру.
  • 4 ст л з гіркою манки.
  • 200 мл вершків (33%).
  • 15 гр ванільного цукру.

Для початку потрібно зварити манну кашу. Молоко виливаю в сотейник, додаю в нього цукор і ванільний цукор, все перемішую і ставлю на вогонь.

Як тільки молоко закипить, зменшуємо вогонь і тонкою цівкою всипаємо манку, при цьому постійно помішуючи молоко. Кашу будем варити до загустіння. Каша охолола, готуємо крем.

М’яке вершкове масло спушуємо до пишності і потім продовжуючи спушувати, додаваємо в нього по столовій ложці остиглої манної каші.

200 мл. вершків жирністю 33%, спушуємо до стійких піків. І поступово додаючи спушені вершки в крем, акуратно вмішувати їх лопаткою.

Крем готовий, він ніжний, повітряний, досить густий і неймовірно смачний. Смачного!

Не вдається скопіювати.