Мої просять готувати ще і ще! Це смачніше від котлеток і ніжніше відбивних. А головне – справді смачно і ситно!

Мої просять готувати ще і ще! Це смачніше від котлеток і ніжніше відбивних. А головне – справді смачно і ситно!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

Складові:

  • куряче філе – 1 кг;
  • цибуля 2-3 головки;
  • зелень;
  • яйця – 2 шт;
  • соус – 3 ст.л;
  • сіль, перець, спеції;
  • борошно або крохмаль – 4 ст.л.

приготування:

Нарізаємо м’ясо і цибулю дрібними шматочками.

Цибулю можна попередньо замаринувати на 20 хвилин і потім віджати.

У м’ясо додаємо цибулю, яйця, борошно і сирний соус (можна в майонез додати 50 гр тертого сиру).

Солимо, перчимо, додаємо спеції і борошно (або крохмаль).

Додаємо дрібно порізаний кріп.

Ставимо фарш в холодильник на 1 – 2 години, періодично перемішуючи масу.

Формуємо невеличкі котлети, обсмажуємо з обох сторін на сковорідці в добре розігрітій олії.

Смачного!

Не вдається скопіювати.