Кріп більше не заморожую – готую смачнючий кроповий соус. Прекрасно поєднується з улюбленими стравами

Кріп більше не заморожую – готую смачнючий кроповий соус. Прекрасно поєднується з улюбленими стравами.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

Інгредієнти на 5 порцій:

  • Кріп 2 скл.
  • Часник 10 зуб.
  • Лимон 1 шт.
  • Оливкова олія 100 мл
  • Сіль 1 ч.л.
  • Цукор 0,5 ч. л.

Приготування:

Помийте зелень кропу, обсушіть на паперовому рушнику і подрібніть в блендері разом з очищеними зубчиками часнику. Лимон промийте в теплій воді, витріть насухо рушником і натріть цедру на дрібній тертці, намагаючись не зачіпати білий шар.

Розріжте лимон навпіл, вичавіть сік і відправте його разом з цедрою до кропу. Додайте сіль, цукор і оливкову олію. Подрібніть блендером до пастоподібного стану, складіть соус з кропу в стерилізовані банки. накрити кришкою.

Зберігати в холодильнику.

Смачного!