Запечений короп. Смачнішої рибки я ще не їла. Я давно перестала смажити рибу в олії, готую лише за цим рецептом. Короп виходить соковитим і неймовірно смачним
Я дорогої риби давно вже не купую. Морожена риба теж вже не така, як колись. У ній постійно багато льоду і давно втрачений смак. Користі від неї мало.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Я купую коропа. Відколи кума поділилася цим рецептом, тільки й так його готую. Короп за цим рецептом виходить неймовірно смачним та соковитим. Усі мої гості завжди в захваті від такої рибки.
Складові:
- 4 свіжих коропа;
- 1 лимон;
- італійські трави (за бажанням);
- 4 невеликі морквини;
- 1 цибулина;
- сіль та чорний перець за смаком.
Приготування:
Коропів почистити і гарненько помити.
Моркву потрібно натерти на великій тертці та змішати з дрібно порізаною цибулею.
Потім туди додати дрібку сухого кропу, сіль, 3–4 горошини чорного перцю. Ретельно перемішати і начинити рибу овочевим фаршем, який ми отримали в результаті. У кожну додати трохи лимонного соку.
Потім з двох боків пересипати рибу італійськими травами, сіллю, чорним меленим перцем. Зверху покласти по шматочку лимона і збризнути лимонним соком.
Потім потрібно загорнути кожного коропа у фольгу і поставити запікатися на 30–40 хв у духовку.
А вже за 10–15 хв до готовності привідкрити трішки фольгу, щоб риба гарненько запеклася.
При подачі на стіл, можна прикрасити рибку свіжими шматочками лимону.
Смачного!
Передрук без гіперпосилання на Ukrainians.Today суворо заборонений!