Всього два складники, щоб приготувати вершкове морозиво з ніжною і кремовою консистенцією.
Хочете приготувати домашнє вершкове морозиво ніжною і кремовою консистенцією всього з двох інгредієнтів, без спеціального для цього обладнання?
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пампушок
Складові:
- 500 мл. вершків 33%
- 1 банка згущеного молока
Збити разом інгредієнти близько 4 хвилин до густої і вершкової консистенції.Помістити в контейнер з кришкою і заморозити протягом 1 години, потім дістати і швидко збити масу, додати наповнювачі на ваш смак, перемішати і помістити назад в морозильну камеру. Потім дістати через 1 годину і збити, розбиваючи скоринку що утворилась і потім так само заморозити, повторити так ще 2 рази. Далі заморозити повністю протягом ночі.
Додаткові начинки: будь-які ягоди або фрукти (персики, полуниця, мигдаль і волоські горіхи (підсмажені), карамель або тертий чорний шоколад, шматочки печива.
Полити додатково шоколадним або карамельним соусом.
Смачного!