Позбуваємось тлі на трояндах народними методами

Під час цвітіння троянд неможливо на них намилуватися – краса неймовірна. Але і шкідників на них в цей час хоч греблю гати. Кожен бажає оселитися на ніжних листочках і квітках. Ось, наприклад, попелиця. Селиться величезними колоніями, висмоктуючи всі соки з молодих пелюстків і бутонів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Звичайно, з тлею можна боротися отрутами – звичайною хімією. Але це загрожує тим, що незабаром тля повернеться і повернеться в набагато більших кількостях. Це все через те, що разом з нею ви отруїте і її природних ворогів. А так як тля розмножується з космічною швидкістю, то вам загрожує справжнісінька тлінова навала. Тому хочемо поділитися з вами ефективними способами боротьби з тлею без хімії, використовуючи народні засоби.

Натуральні, екологічно чисті засоби для боротьби з попелицею

Цибуля ріпчаста, часник – 30 г на 1 л води і дати настоятися добу. У розчин потім додайте 5 г господарського мила і обприскйте цим розчином троянди і рослини, на яких оселилася тля.

Деревнй попіл теж допомагає боротися з тлею: 2 склянки золи на 10 л води настояти добу і обприскати уражені тлею рослини.

Тютюн і махорка прекрасно справляються з тлею: 40 г на 1 л води настояти добу, процідити, додати ще 1 л води і обприскати рослини.

Сподіваємося наші рекомендації допоможуть вам позбавитися від попелиці без застосування шкідливої хімії.