Чарівні господиньки,хочу поділитися з Вами рецептом бельгійських вафель, який я використовую для випічки на сковороді ось таких афурних смаколиків.

Чарівні господиньки,хочу поділитися з Вами рецептом бельгійських вафель, який я використовую для випічки на сковороді ось таких афурних смаколиків.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Elena LN

  • 100г масла розтопити,
  • 3 яйця,
  • 250мл молока,
  • 1 склянка(200г) борошна
  • 1 ч л розпушувача
  • 1 щіпка солі.

Цукор можете додати за бажанням, мені достатньо посипки.

Можна додати корицю.

Можна посипати сіллю і паприкою, вийде декор до солоних страв.

Все перемішати,вилляти у кондитерський
кульок,на гарячу сковороду витискати кульком, довільно роблячи узори.

Коли підрум’янеться,то перевернути на другу торону(смажити так як налисники).

Перекинути на тарілку і зразу скрутити трубочкою.

Посипати цукровою пудрою.

Смачніше буде,якщо змолоти на кавомолці цукор і кокосову стружку.

Такі вафельки – смачна ідея сніданку!

P.S. Якщо вафелька не буде тримати форму,то додайте 1ст л борошна.

Все залежить від якості борошна, воно може ріднути у тісті.