Раджу вам приготувати кабачковий рулет. Швидко і смачно.

Вже настав сезон кабачків, раджу вам приготувати кабачковий рулет. Швидко і смачно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Svitlana Kryshchuk

  • 2 кабачки (700-800гр)
  • 3 яйця
  • 6 ст ложок борошна
  • 1 ст ложка олії
  • Сіль, перець, прянощі за смаком.

Натераємо на велику тертку кабачки. Додаємо усі інгредієнти та вимішуємо.

На двелике деко ( я застелила рукавом для випічки), змащуємо олією , виливаємо наше тісто та розрівнюємо. Ставимо пекти у гарячу духовку на180 гр, 30-40 хв.

Начинка може бути будь яка, в моєму випадку :

  • 4 зубчики часнику ( через часникодавку)
  • 2 помідора
  • Пучка кропу нарізаного
  • Майонез.

Коли тісто спеклось, даємо остигнути.

Тоді змащуємо майонезом, часником, посипаємо кропом, кладемо на край нарізані помідори та закручуємо рулет.

Тоді обгортаємо харчовою плівкою, та ставимо у холодильник щоб пропитався ~ 1 год.

Смачного!