Раджу вам приготувати кабачковий рулет. Швидко і смачно.
Вже настав сезон кабачків, раджу вам приготувати кабачковий рулет. Швидко і смачно.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Svitlana Kryshchuk
- 2 кабачки (700-800гр)
- 3 яйця
- 6 ст ложок борошна
- 1 ст ложка олії
- Сіль, перець, прянощі за смаком.
Натераємо на велику тертку кабачки. Додаємо усі інгредієнти та вимішуємо.
На двелике деко ( я застелила рукавом для випічки), змащуємо олією , виливаємо наше тісто та розрівнюємо. Ставимо пекти у гарячу духовку на180 гр, 30-40 хв.
Начинка може бути будь яка, в моєму випадку :
- 4 зубчики часнику ( через часникодавку)
- 2 помідора
- Пучка кропу нарізаного
- Майонез.
Коли тісто спеклось, даємо остигнути.
Тоді змащуємо майонезом, часником, посипаємо кропом, кладемо на край нарізані помідори та закручуємо рулет.
Тоді обгортаємо харчовою плівкою, та ставимо у холодильник щоб пропитався ~ 1 год.
Смачного!