Крутий перекус, а рецепт підказав мамин зошит!

Приготуйте дуже апетитну страву з дуже незвичайним смаком.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Візьміть для приготування:

  • курячого фаршу – 400 грам;
  • цибулю – 1 штуку;
  • часнику – 6 зубчиків;
  • манки – 0,5 склянки;
  • кефіру – 0,5 склянки;
  • сіль, перець, зелень;
  • сиру домашнього – 120 грам;
  • майонезу – 1 ст. ложку.

Солимо фарш, додаємо перець і часник (використовуйте часниковий прес). Цибулину подрібніть, і відправте до м’яса.

Підійшла черга манки, її перемішуємо з фаршем ложкою, вийде напівсуха основа. Її розбавляємо кефіром. Добиваємося однорідності фаршу, перемішуючи ложкою. В кінці додайте подрібнену зелень.

Відставте тісто на 20 хвилин, щоб манка розбухла.

Начинка

До сиру додаємо сіль, перець і часник. Потім заправити все майонезом (можна замінити сметаною). Поріжте помідор на тоненькі колечка.

Збираємо страву для випічки

Візьміть силіконову порційну форму (підійде і форма для кексів), вистеліть дно фаршем.

М’ясну начинку викладіть трохи, щоб форма була наполовину заповнена.

У центрі ложкою зробіть поглиблення і додайте в середину ложку начинки.

Крутий перекус, а рецепт підказав мамин зошит!

Прикрийте кожну порцію скибочкою помідора. І знову шар фаршу.

Випікайте в духовці 40 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!