Нагадує батончик Кіндер і мої дітки смакують ним навіть краще, ніж купованим ,а головне жодної хімії
Називається він в мене “Чеський”,бо привезла сестра рецепт звідти. А насправді нагадує батончик Кіндер і мої дітки смакують ним навіть краще,ніж купованим ,а головне жодної хімії.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Люба Качмар
Тісто:
- 6 яєць
- 6 ст л цукру
- 50 гр какао
- 85 гр борошна
- 2 ст л олії
- Сирна маса:
- 500 гр сиру
- 250 гр масла
- 100-120 гр пудри
- Ванільний цукор за бажанням
- 1 ст л лимонного соку
Шоколад :
- 1 плитка чорного шоколаду
- 100 гр вершків 20-30%
Приступаємо:
Яйця збиваємо з цукром до об’ємної піни.
Часу на це може знадобитися трішки більше, ніж на звичайний бісквіт,бо тут менше цукру.
Додати олію, ще збити.
Тоді в кілька разів ввести перемішане какао з борошном,легкими рухами лопаткою вимішати до однорідності.
Вилити у велику форму (в мене та,що з духовки) ,вистелену пергаментом.
Пекти 15 хв при 180.
Дати охолонути.
Розрізати на дві менші рівні частини.
Начинка:
Сир перетираю через сито, щоб не було крупинок, тоді разом з пудрою, маслом збиваю міксером до пишної однорідної маси.
Наші коржі перемастити, поставити в холодильник, щоб застило.
Верх щиро залити шоколадом.
Повірте, діти зацінять і дорослі також.
Секрети:
Яйця мають бути добре збиті!
Головне не перепекти.
Сухі інгредієнти зважувати,б о якщо невірну к-ть дати- все пропало.
УВАГА: Корж розрізається не на два тонші коржі, бо він сам по собі тонкий.
Корж розрізається на два менші рівні коржі!!!
Розмір форми 30*40, то готовий тортик вийде розміром 30*20 см.