Заливаємо курячу грудку яйцями. Швидко, ніжно і дуже смачно!
За допомогою даного рецепта можна приготувати, як повноцінну страву, якщо додати гарнір, так і закуску. Філе вийде соковитим, ніжним і неймовірно смачним. А спеції ви можете додавати ті, які подобаються.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Візьміть наступні продукти:
- два курячих філе;
- три курячих яйця;
- дві ст. л. крохмалю;
- два зубчики часнику;
- зелень;
- сіль і спеції на ваш смак;
- олію рослинного походження.
Приступаємо до приготування курячого філе
М’ясо помийте, обсушіть за допомогою одноразових рушників і наріжте на тоненькі смуги. Злегка відбийте їх, посоліть і приправте спеціями.
У яєць потрібно відокремити жовтки і змішати їх з куркою. У такому вигляді залиште м’ясо на пів години, щоб промаринувалося.
Через 30 хвилин, всипте в курочку крохмаль і перемішайте.
У білки додайте трохи солі і збийте до пишної маси.
Кожну курячу смужку умочіть в білок і покладіть на сковорідку з олією, яку перед цим розігрійте. Смажити потрібно всього по парі хвилин з кожного боку.