Простий рецепт смачної вишні в желе
Зовсім незвичайний рецепт. Виходить смакота красивого кольору, з запахом і ароматом свіжої вишні, оскільки вариться зовсім недовго і зберігається непогано, правда в прохолодному місці.
Про це пише Мій Світ, за матералами Наука і правда
Спочатку потрібно трохи попрацювати – очистити вишню від кісточок
Очищених вишнів нам потрібно трилітрову банку (просто рецепт розрахований на таку кількість ягід).
Далі-розводимо в 0,5 л.води 70 г желатину, даємо йому набрякнути.
Поки желатин набухає, підготовлену вишню засипаємо цукром – його потрібно взяти рівно 1 кг і, довівши до кипіння, кип’ятимо 3-5 хвилин.
Набряклий желатин нагріваємо, але не кип’ятимо, щоб весь розчинився і виливаємо в киплячу вишню, вимикаємо вогонь і відразу розливаємо по банках, і закатуємо. Виходить 6 півлітрових банок.
Даємо охолонути і прибираємо в холод.
Смачного!