Найкращий бабусин рецепт медівника. Медівник виходить пахучий, м’який і смачний. Він просто неймовірний, тепер печу лише за цим рецептом
Неймовірний смачний медівник, просто ідеальний. Зачаровує з першого погляду. Всі, хто хоч раз спробував, відразу записують рецепт.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Рецепт бабусиного медівника. Печу уже багато років. Незмінний бабусин рецепт, він найкращий. Медівник виходить пахучий, м’який і смачний.
Інгредієнти для коржів:
- Яйця – 5 шт.
- Цукор – 1 склянка (200 г).
- Мед (натуральний) – 1 стакан.
- Маргарин (топлений) – 2 ст. л.
- Олія – 3 ст. л.
- Сода (погашена оцтом) – 1 ст. л.
- Мука – 3 стакани.
Покроковий рецепт приготування:
5 яєць збити з 1 склянкою цукру (200 г). Спочатку збиваємо білки до хороших піків, в потім додаємо жовтки, 1 стакан натурального меду,
2 столові ложки топленого маргарину, 3 столові ложки олії, 1 столова ложка соди (погашеної оцтом), 3 стакани муки (не більше). Тісто має бути, як густа сметана.
Тісто розділити на три коржі і випікати у духовці при 180° 15-20 хвилин.
Охолоджені коржі змастити кремом.
Інгредієнти для крему:
- Сметана – 700 мл.
- Цукрова пудра – 1 стакан.
- Чорнослив – 300 г.
Готуємо крем:
0,7 л сметани збити міксером з 1 стаканом цукрової пудри, додаємо 300 грам чорносливу. Можна перемастити коржі і масляним кремом, це на ваш розсуд.
Рецепт – Лариса Ваврін.
Смачного вам!