Готуємо неймовірно смачну ікру із баклажанів на зиму

Пропонуємо до вашої уваги рецепт приготування неймовірно смачної ікри з баклжанів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Отож не будемо марити, відразу ж перейдемо до приготування.

Інгредієнти:

  • баклажани 1 кг;
  • солодкий перець 1 кг;
  • цибуля ріпчаста 1 кг;
  • морква 1 кг;
  • помідори 1 кг;
  • часник 5 зубчиків;
  • оцет 1 ст.л;
  • сіль 2 ст.л.

Процес приготування

Баклажани 1 кг нарізати кубиками й обсмажити.

Перець солодкий 1 кг порізати соломкою і обсмажити на рослинному маслі.

Цибуля ріпчаста 1 кг нарізати півкільцями і обсмажити.

Морква 1 кг натерти на тертці і обсмажити.

Все скласти в казан або велику каструлю перемішати додати свіжі помідори 1 кг, порізані дольками, додати 2 ст ложки солі і 2 столові ложки цукру, 1 столову ложку оцту, додати часник 5 зубчиків і тушкувати на маленькому вогні 1,5 години.

Розкласти гарячим і закатати.

Смачного!