Риба в духовці в сметані – супер простий рецепт
Побалувати себе рибкою на обід або вечерю любить багато хто. Але як запекти рибу в духовці, щоб це було просто, швидко і смачно? Запам’ятайте цей рецепт і обов’язково використовуйте не жирну сметану.
Про це пише Мій Світ, за матріалами Вподобайка
Інгредієнти:
- риба (будь-яка)
- 4 яйця
- цибуля
- 2-3 ложки не жирної сметани
- сир
Рецепт приготування
Підготувати рибу. Все залежить від того, яку ви взяли.
Якщо готове філе, то нарізати порційними шматочками.
З іншою повозитися – почистити, помити, видалити по можливості кістки і вже потім порізати.
Укласти в змащену олією форму для запікання.
Змішуємо все для заливки, включаючи цибулю. Крім сиру.
Заливаємо цією сумішшю рибу.
Присипати тертим сиром і поставити в духовку.
Пектися рибка буде швидко, буквально 20 хвилин. Температура 190 градусів за Цельсієм.
Смачного!