Риба в духовці в сметані – супер простий рецепт

Побалувати себе рибкою на обід або вечерю любить багато хто. Але як запекти рибу в духовці, щоб це було просто, швидко і смачно? Запам’ятайте цей рецепт і обов’язково використовуйте не жирну сметану.

Про це пише Мій Світ, за матріалами Вподобайка

Інгредієнти:

  • риба (будь-яка)
  • 4 яйця
  • цибуля
  • 2-3 ложки не жирної сметани
  • сир

Рецепт приготування

Підготувати рибу. Все залежить від того, яку ви взяли.

Якщо готове філе, то нарізати порційними шматочками.

З іншою повозитися – почистити, помити, видалити по можливості кістки і вже потім порізати.

Укласти в змащену олією форму для запікання.

Змішуємо все для заливки, включаючи цибулю. Крім сиру.

Заливаємо цією сумішшю рибу.

Присипати тертим сиром і поставити в духовку.

Пектися рибка буде швидко, буквально 20 хвилин. Температура 190 градусів за Цельсієм.

Смачного!

Не вдається скопіювати.