Смачний рецепт кабачків на зиму. За смаком як грузді
Дуже смачна і незвичайна закуска на зиму. Кабачки приготовані за цим рецептом за смаком нагадують мариновані грузді.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Необхідні інгредієнти:
- 3 кг.кабачков;
- 0,5 склянки оцту 9%;
- 0,5 склянки рослинного масла;
- 2 ст.л.солі;
- 5 ст.л.сахара;
- 2 ст.л.тертого часнику;
- чорний мелений перець за смаком;
- зелень кропу і петрушки.
Приготування
Кабачки нарізати кружечками товщиною в 1 см. І скласти в глибокий посуд. Додати до них сіль, цукор, чорний мелений перець, тертий часник, 9% оцет, рослинне масло і дрібно нашатковану зелень. Все перемішати і залишити на 3 години при кімнатній температурі настоюватися.
Розкласти по стерильним банкам, залити соком, який утворився після того, як кабачки постояли 3 години. Стерилізувати 10-15 хвилин і закатати простерилізованими кришками.
Прибрати, перевернувши і накривши теплою ковдрою до повного охолодження. Потім прибрати в прохолодне місце для зберігання.
А взимку дістати і насолоджуватися цією чудовою закускою.
Смачного!