Смачна спаржева фасоля на зиму. Смакує як окрема страва, або до м’яса. Виручає в піст. Можна додавати до піци. Дуже простий і смачний рецепт
Дуже простий, швидкий, а головне, смачний, рецепт спаржі на зиму. Якщо ви любитель спаржі, тоді цей рецепт для вас.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Все дуже просто, а зимою скажете спасибі.
Інгредієнти:
- Спаржева фасоля.
Готуємо маринад:
- На 1 літр води:
- Цукор – 100 г.
- Оцет (9%) – 50 г.
- Сіль – 1 ст. л.
- Часник – 4 зубчики (покришити).
- Перець (чорний) – 6 горошин.
- Перець (духмяний) – 6 горошин.
- Лавровий листок – 2 шт.
Покроковий рецепт приготування:
Спаржу добре промити, відрізати хвостики, порізати та проварити 5-7 хвилин. Злити воду, спаржу перекласти в півлітрові баночки і залити маринадом.
Залити маринадом і по рецепту можна закривати. На всяк випадок, можна стерилізувати 10 хвилин.
Смакує як окрема страва, до м’яса. Виручає в піст. Можна додавати до піци. Нехай смакує!
Рецепт – Людмила Виноградова.
Фото – Людмила Виноградова.
Смачного вам!