Дуже смачний рецепт печінки. Стояти біля плити не потрібно, ця страва готується в духовці. А печінка виходить м’якенька, смачна, соковита та корисна

Я забула усі інші рецепти, печінку вже давно готую лише так. Вона виходить неймовірно смачна, і біля плити не потрібно довго стояти, що її посмажити.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні

Складові:

  • 0,5 кг будь-якої печінки;
  • 1-2 цибулини;
  • 200 г сметани;
  • чорний перець, сіль на ваш смак.

Приготування:

Печінку варто ретельно помити, порізати її на невеличкі шматочки. Беріть ту печінку, яку ви найбільше полюбляєте.

Потім потрібно взяти форму невеликого розміру і вистелити її фольгою, формуючи з неї чашу. Кладемо в неї печінку.

Цибулю нарізати півкільцями і відправити до печінки. Посолити, поперчити, додати сметанку трохи перемішати.

Прикрити краями фольги і помістити в нагріту до 180 градусів духовку. Час запікання буде залежати від того, яку печінку ви готуєте – від 20 до 35 хвилин.

Печінка виходить дуже смачною, ніжною і не жирної. Якщо ви прийшли з роботи і хочете їсти, то це ідеальний варіант для швидкої вечері для всієї родини. До печінки можна приготувати будь-який гарнір або овочевий салатик.

Смачного!

Передрук без гіперпосилання на Ukrainians.Today суворо заборонений!

Не вдається скопіювати.