Помідори «По-польськи». Шкодувала, що в минулому році так мало закрила!
Один раз спробувала і закохалася назавжди! Моя найулюбленіша консервація! Щороку закриваю помідорчики саме так! Гості їх з’їдають за пару хвилин, доводиться лізти в погріб за новою порцією.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Покроковий процес приготування:
Три пів літрові банки простерилізувати.
Тепер наповнити їх в такій послідовності:
- півкільця цибулі;
- нарізана зелень (петрушка і кріп);
- часничок;
- помідори, порізані часточками (плодоніжки потрібно вирізати).
Заповнити ємність в такій послідовності до кінця. Останній шар повинен бути з цибулі і зелені.
Залити банки маринадом: в один літр води всипати три ст. л. цукру і одну ст. л. солі НЕ йодованої.
У кожну ємність влийте по одній ст. л. соняшникової олії і оцту. А після простерилізуйте у протягом 10 хвилин.
Закатайте банки, переверніть, закутайте в щось тепле і залиште до ранку.