Помідори «По-польськи». Шкодувала, що в минулому році так мало закрила!

Один раз спробувала і закохалася назавжди! Моя найулюбленіша консервація! Щороку закриваю помідорчики саме так! Гості їх з’їдають за пару хвилин, доводиться лізти в погріб за новою порцією.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Покроковий процес приготування:

Три пів літрові банки простерилізувати.

Тепер наповнити їх в такій послідовності:

  1. півкільця цибулі;
  2. нарізана зелень (петрушка і кріп);
  3. часничок;
  4. помідори, порізані часточками (плодоніжки потрібно вирізати).

Заповнити ємність в такій послідовності до кінця. Останній шар повинен бути з цибулі і зелені.

Залити банки маринадом: в один літр води всипати три ст. л. цукру і одну ст. л. солі НЕ йодованої.

У кожну ємність влийте по одній ст. л. соняшникової олії і оцту. А після простерилізуйте у протягом 10 хвилин.

Закатайте банки, переверніть, закутайте в щось тепле і залиште до ранку.

Не вдається скопіювати.