Як зберегти щавель на зиму. Один з найкращих методів!
Завдяки цьому методу щавель виходить немов тільки що був зірваний з грядки. Тепер ви зможете і взимку приготувати улюблений зелений борщ!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Що потрібно взяти:
- свіжий щавель;
- одна ст. л. солі;
- один літр води холодного стану;
- 100 г 6% -ого оцту.
Насамперед слід простерилізувати банки. Робіть це будь-яким звичним для вас методом.
Дрібненько порізати щавель і щільно вкласти в ємності.
У холодну воду всипати сіль, влити оцет і добре розмішати.
Залити отриманим розчином банки з щавлем. Закатати баночки.
Оскільки щавель не піддається термічній обробці, він зберігає свій смак і колір. З зберіганням немає проблем – банки ніколи не вибухали.