Абрикосове варення за бабусиним рецептом. Три рецепти для приготування

Пропонуємо кілька варіантів приготування дуже смачного та ніжного варення з абрикосів. Це варення буде радувати вас впродовж холодних, зимових вечорів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена

Для приготування абрикосового варення з желатином, вам знадобиться:

  • Абрикоси — 1 кг.;
  • Цукор – 100 грамів;
  • Харчовий желатин – 15 грамів;
  • Кислота лимонна – ¼ чайної ложки;
  • Вода.

Спосіб приготування:

  1. Чисті абрикоси поділіть на половинки. Видаліть кісточки.
  2. Покладіть половинки у каструлю та пересипте цукром та желатином.
  3. Накрийте каструлю кришкою та залишіть настоюватися протягом 24 годин.
  4. Після поставте каструлю на маленький вогонь, додайте трохи води, якщо соку не достатньо, та лимонну кислоту.
  5. Після закипання, варіть протягом 8 хвилин. Не забувайте перемішувати та знімати пінку.
  6. Гаряче варення розлийте у банки та закатайте кришками.
  7. Переверніть банки, накрийте ковдрою та залишіть охолоджуватися.

Смачного!

Не вдається скопіювати.