Що я обожнюю, так це зелені помідори за ще бабусиним рецептом. Чоловік мій від них в захваті, а коли я беру їх з собою зимою на роботу до обіднього перекусу – всі пробують і просять рецепт. Поділюся ним і з вами, господині, буду рада, якщо сподобається! Готуються супер-швидко і просто
Що я обожнюю, так це зелені помідори за ще бабусиним рецептом. Поділюся ним і з вами, господині, буду рада, якщо сподобається!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ibilingua
Складові:
- 2 кг зелених помідорів
- ріпчаста цибуля – 2-3 шт.
- гострий перець – 2-3 стручкикріп – 40 г
- хрін (листя) – 40 г
- листя смородини – 2-3 шт.
Для маринаду (на 3 л води):
- оцет – 700 мл
- цукор – 350 г
- сіль – 250 г
- пряна гвоздика – 10 шт.
- чорний перець – 10 горошин
- запашний перець – 10 горошин
- лавровий лист – 5 шт.
Готуємо:
Помідори миємо, цибулю чистимо і розрізаємо на половинки. Укладаємо помідори в банки, між ними кладемо цибульку, гострий перець, кріп, листя хрону та смородини.
З води, оцту, цукру, солі та спецій робимо маринад, доводимо до кипіння. Заливаємо закип’яченим маринадом помідори, щільно закупорюємо банки і прибираємо в холодне місце.
Готово! Смачного!