Неймовірно смачні вишні на зиму. Їх навіть варити не потрібно. Вони виходять яскраві, тверденькі, наче свіжі. Такі вишеньки з’їдаються дуже швидко. А для випічки вони найкращі
Ці вишні у власному соку готуються за особливим рецептом. Вони дуже смачні та яскраві, адже їх навіть не потрібно варити. Це найкращий рецепт консервації з вишень.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Складові:
- 1 кг вишні;
- 1 кг цукру;
- 200 мл води;
- 3,5 г лимонної кислоти.
Приготування:
У воду всипати цукор, гарненько розмішати і поставити на вогонь. Довести сироп до кипіння і прокип’ятити хвилин 2.
Потім додати лимонну кислоту, гарненько розмішати і варити ще 5 хвилин.
Вишню помити, дати воді стекти. Кісточки вийняти.
Вишню перекласти в каструлю або миску і залити киплячим сиропом і відставити вишні убік на десять хвилин.
Потім сироп злити назад в каструлю, помістити знову на вогонь і після закипання, прокип’ятити сім хвилин.
Знову залити вишню, перемішати і відставити убік на 25 хвилин.
Ще раз закип’ятити сироп і 7 хвилин потримати на вогні.
Вибрані для консервації банки необхідно простерилізувати. Робити це можна так, як вам більше подобається.
Потім потрібно розкласти вишні у банки, наповнювати потрібно більше половини, бо все остальне місце заповнить сироп. Заливаємо вишні киплячим сиропом. Перевертаємо та вкутуємо.
Смачного!