Дуже ніжні і напрочуд еластичні налисники без муки. Готувала сьогодні на сніданок – неймовірно смачно

Виявляється, налисники можна пекти без муки, і від цього вони гіршими не стануть, швидше, навпаки. Налиснички виходять такими ніжними і еластичними, що словами не передати.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні

Сьогодні на сніданок потішила не лише дітей цими налисниками. А незвичні вони для мене тим, що тісто лише на крохмалі. Ніколи я такого ще не готувала.

Необхідні інгредієнти для тіста:

  • Яйця – 5 шт.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Кукурудзяний крохмаль – 5 ст. л. (100 г).
  • Олія – 2 ст. л.
  • Молоко – 300 мл.
  • Окріп – 200 мл.
  • Сіль – на кінчику ножа.

Покроковий рецепт приготування:

Вінчиком розбиваємо яйця з цукром і сіллю, до них додаємо крохмаль і розмішуємо гарно до розчинення всіх інгредієнтів.

Додаємо молоко, олію і окріп, перемішуємо все і залишаємо на 15-30 хвилин.

Смажимо наші налисники,я робила сьогодні міні на сковороді 16 см. Вихід 25 -30 штук

Тісто виходить рідке, наче молоко. Тим не менше, млинці смажилися дуже гарно, тоненькі, мов мереживо.

Готуємо начинку:

  • Сир – 300 г.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Ванільний цукор і цедра – за бажанням.

Начинку перебити блендером. Закрутити наші налисники. (Цієї начинки вистачає на 14 міні налисників).

Викласти у форму (можна в прозору), зверху потерти трохи масла і посипати цукром.

Запікати в розігрітій духовці до 180 градусів 15 хвилин.

Виходить дуже смачно, просто нереально.

Рецепт – Люба Качмар.

Фото – Люба Качмар.

Смачного вам!

Не вдається скопіювати.