Рецепт дуже смачних огірочків по-чеськи

Рецепт приготування смачних чеських огірочків.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Склад на 1 л банку:

  • 1 невелика цибулина;
  • 1 морква;
  • маленькі огірочки;
  • перець горошком (2-5 шт.);
  • лавровий лист (1 шт.);
  • 2 чайні ложки солі;
  • 3 столові ложки цукру;
  • 100 мл оцту 9% – ного.

Приготування

Перебираємо наші огірочки (вибираємо найменші – корнішони), миємо.

Нарізаємо цибулю чверть-кільцями, моркву кільцями або брусочками.

На дно стерилізованої літрової банки кладемо перець, лавровий лист, цибулю, моркву (трошки моркви залишаючи), огірочки і моркву, яку відклали.

Зверху насипаємо 2 ч. л. солі, 3 ст. л. цукру.

Поверх акуратно наливаємо 100 мл оцту заливаємо все окропом по вінця.

Накриваємо прокип’яченими кришками, стерилізуємо 15 хвилин, закатуємо, перевертаємо і вкутуємо.

Дуже смачно!!!