Рецепт дуже смачних огірочків по-чеськи
Рецепт приготування смачних чеських огірочків.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Склад на 1 л банку:
- 1 невелика цибулина;
- 1 морква;
- маленькі огірочки;
- перець горошком (2-5 шт.);
- лавровий лист (1 шт.);
- 2 чайні ложки солі;
- 3 столові ложки цукру;
- 100 мл оцту 9% – ного.
Приготування
Перебираємо наші огірочки (вибираємо найменші – корнішони), миємо.
Нарізаємо цибулю чверть-кільцями, моркву кільцями або брусочками.
На дно стерилізованої літрової банки кладемо перець, лавровий лист, цибулю, моркву (трошки моркви залишаючи), огірочки і моркву, яку відклали.
Зверху насипаємо 2 ч. л. солі, 3 ст. л. цукру.
Поверх акуратно наливаємо 100 мл оцту заливаємо все окропом по вінця.
Накриваємо прокип’яченими кришками, стерилізуємо 15 хвилин, закатуємо, перевертаємо і вкутуємо.
Дуже смачно!!!