Хіт нинішнього літа – сливове варення з горіхами!
Сливове варення з горіхами – це відмінна начинка до млинців, пирогів, бісквітів, тостів. Смак такого смаколика і його аромат, нікого не залишать байдужими, адже крім горіхів, ви додасте ще й корицю, яка зробить букет ароматів, ще більш виразним і незвичайним.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Радимо вам вибирати сливи дуже солодкі, а якщо слива добре стигла, то і кісточки витягувати буде простіше, ніж у незрілої.Спонсорський Контент
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- слива – 2 кг;
- цукор – 1.5 кг;
- горіхи волоські – 400 гр;
- кориця – 1 2 палички;
- вода -1 стакан.
Покроковий рецепт приготування
Сливу промиваємо, даємо стекти воді і видаляємо кісточки, розділивши ягоди на дві частини. Волоські горіхи розділіть на дві – чотири частини і прожарте на сковороді, додайте до слив разом з корицею. Масу заливаємо водою і засипаємо цукром, ставимо все на вогонь.
Коли варення закипить, вогонь зменшуємо, варимо хвилин 20, не забуваючи збирати піну. Ягоди повинні вийти м’якими. Палички кориці прибираємо.
Банки стерилізуємо і розливаємо по ним варення, закриваємо або закочує кришками, перевертаємо і залишаємо в теплому місці укутаними, до повного охолодження.