Квасолевий салат із овочами на зиму, можна на ньму приготувати смачний борщик, смачно та швидко.
Пропонємо вам рецепт смачної квасолі.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пампушок
Складові:
- 2 кг помідори;
- 3 склянки квасолі;
- 1 кг моркви;
- 1 кг перцю, бажано червоного він солодший та м’ясистий;
- 2,5 ст. л . солі;
- 1 стакан олії;
- 300 г цукру;
- оцет 9% 70 мл.
Приготування
Квасолю варимо в підсоленій воді майже до готового стану.
Перчик чистимо від насіння і ріжемо у вигляді соломки, моркву тремо на тертку з середніми отворами, а помідори перекручуємо за допомогою м’ясорубки.
Все це перемішуємо у великій каструлі, всипаємо сіль, цукор, вливаємо олію і поміщаємо на вогонь. Як закипить, зменшуємо вогонь до слабкого і варимо пів години.
За 10 хвилин до кінця готовності вливаємо оцет.
Розкладаємо салат у заздалегідь приготовлені баночки, які попередньо стерилізуємо. Закриваємо салат. Перевертаємо баночки і накриваємо теплою ковдрою.
Смачного!