Чому «Капустяні бомбочки» так приємно і легко готувати на вечерю
«Капустяні бомбочки» в сметанному соусі – ідеальний варіант сімейної вечері. Так що, якщо тобі до сих пір не вдалося визначитися з тим, чим нагодувати сімейство сьогодні, радимо відкинути всі сумніви і перейти до приготування!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
СКЛАДОВІ
- 14 листів молодої капусти
- 8 помідорів чері
- 2 курячих філе
- 200 г сметани
- 50 г твердого сиру
- 2 зубчики часнику
- кілька стебел зеленої цибулі
- невеликий пучок кропу
- сіль за смаком
- приправа для курки за смаком
- чорний мелений перець за смаком
- 50 мл соняшникової олії
Приготування
Насамперед необхідно відварити листя молодої капусти в підсоленій воді. Після чого капустяне листя потрібно охолодити і зрізати з них жорсткі частини.
Потім переходимо до приготування начинки. Промий куряче філе і наріж його маленькими кубиками. Після чого також промий і наріж кубиками помідори.
Далі подрібни зелену цибулю і трохи кропу, а потім з’єднай всі інгредієнти для начинки в одній глибокій мисці.
В ту ж миску додаємо натертий дрібною соломкою сир, сіль, перець і приправи за смаком, після чого все добре перемішуємо.
Тепер переходимо до формування бомб. Розстели капустяний лист на робочій поверхні і виклади зверху на нього трохи начинки. Після цього загорни краї капустяного листа всередину, закриваючи ними начинку і формуючи кульку.
Коли всі бомбочки будуть готові, змасти олією форму для запікання і виклади в неї капустяні кульки.
Далі візьми невелику мисочку і змішай в ній сметану з видавленим часником і сіллю.
Отриманою заливкою залий капустяні бомбочки і помісти форму в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Перед подачею на стіл капустяні бомбочки варто посипати свіжою нарізаною зеленню. Це допоможе зробити страву більш ароматною і надасть їй ще більш апетитний вигляд.
Сподіваємося, близькі оцінять таку вечерю по достоїнству і віддячать тобі безліччю щирих компліментів. Смачного!