Готуємо неймовірно смачну скумбрію за простим рецептом

Хочемо поділитися найсмачнішим рецептом засолювання риби. При цьому абсолютно простим. Риба виходить дуже смачна.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Отже, нам знадобиться на 3 скумбрії:

  • 3-4 цибулини;
  • 3 ст. л солі;
  • 1 ст. л цукру;
  • 1/2 склянки рослинна олія;
  • 1/2 склянки 9% оцту (можна трохи менше);
  • 1 стакан води;
  • зелень кропу;
  • перець чорний мелений;
  • лавровий лист.

Маленька хитрість!

Якщо взяти заморожену скумбрію і не до кінця розморозити її то розрізати її буде легше і рівніше.

Приготування

Рибу обробити, видалити голову, нутрощі і чорну плівку в черевці. Нарізати. Укласти в ємність (банку, контейнер, що зручніше) шарами. Шар риби, посипаємо сумішшю солі і цукру, трохи додаємо меленого перцю. Шар цибулі півкільцями, посипаємо кропом. Далі шар риби. Іноді додаємо лавровий лист.

Змішати оцет, масло, воду (кип’ячену, охоловшу).

Залити цією сумішшю рибу, прибрати в холодильник, через 4 години можна їсти. Посол виходить трохи пряний, рибка з ароматом кропу тане в
роті.

Смачного!

Не вдається скопіювати.