Готуємо неймовірно смачні картопляні рулетики з м’ясом

Хотілося б поділитися з вами рецептом приготування оригінальної страви, картопляні рулетики з м’ясом.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

  • картопля – 500-600г;
  • яйцо сире – 1шт;
  • борошно пшеничне – 100-150 г;
  • фарш змішаний – 500г;
  • масло рослинне для смаження.

Приготування

1. Картоплю відварити в мундирі, остудити, почистити, натерти на крупній тертці.

2. Додати сіль, перець, яйце, борошно.

3. У фарш додаємо сіль, перець, спеції, а також холодну воду або кефір або сметану для соковитості.

4. Тісто розкачати в ковбаску і нарізати на шматочки.

5. На корж викладаємо таким же шаром фарш, залишаючи з одного боку 1-1,5 см вільними.

6. Коржик з фаршем закручуємо щільно в рулетик, вільний край тіста притискаємо.

7. Обсмажуємо рулетики на сковороді з маслом з двох сторін до зарум’янювання.

8. Рулетики укладаємо в форму для випічки і ставимо в духовку на 15-20 хвилин при температурі 200 ° С.

9. Хвилин за 5 до закінчення можна посипати тертим сиром.

Смачного!