Свекруха навчила закривати помідори за своїм рецептом. Тепер роблю тільки так

Моя свекруха дуже любить різні соління та на зиму заготовляє їх у великій кількості. Одного разу я побачила, як вона закриває зелені помідори. Спробувавши їх, я була просто вражена.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Вони виходять просто приголомшливими на смак. Шкода, що я раніше не знала про це рецепті. Але тепер закривати стала тільки так.

Що і як робити?

Насамперед потрібно підготувати всі необхідні інгредієнти. Для цього рецепта вам буде потрібно наступне:

  • зелені томати;
  • морква;
  • часник;
  • кілька стебел селери;
  • перець чилі.

Процес приготування:

  1. Відберіть хороші і однакові за розміром помідори.
  2. Морква помийте, почистить і наріжте невеликими кубиками, а часник подрібніть.
  3. Томати розріжте, трохи не доходячи до кінця, щоб вони трималися разом. Всередину покладіть моркву і часник стільки, скільки поміститься, після чого покладіть їх в заздалегідь простерилізовані банки, додавши трохи селери і гіркого перцю.
  4. Залийте все гарячим розсолом. Для його приготування потрібно на літр води додати по 2 ч. л. солі і цукру, 1 ст. л. оцту, лавровий лист, кілька перців горошку, пару насіння коріандру і 2 гілочки гвоздики.
  5. Закатайте банки і залиште їх перевернутими на ніч, щоб вони охололи.

Ось і весь процес приготування зелених помідорів на зиму. Рецепт дуже простий, але вони виходять неймовірно смачними.