Швидкий, легкий в приготуванні вечерю: ніжні баклажани в духовці без жодних проблем
Приготувати баклажани можна дуже швидко і смачно. У розпал літа, коли на овочі невисокі ціни, а то і зовсім вони ростуть на своїй ділянці, упустити можливість приготувати цю смачну, легку, літню закуску просто не можна. Сирна скоринка надає цьому синьому овочу неймовірний аромат.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Рецепт баклажанів з сиром і часником
Вам знадобляться:
- баклажани;
- майонез;
- часник;
- сир пармезан;
- сіль і перець за смаком.
Баклажани розрізати уздовж. Надріжте серцевини вздовж і поперек, сіточкою.
Приправте м’якоті сіллю і перцем, гарненько втираючи суміш.
Часник очистить і подрібніть пресом або на тертці.
Сир також натріть на тертці.
Поверх сітки тонким шаром налийте майонез, розмажте ложкою.
Противень змастіть соняшникової олією, викладіть половинки баклажанів.
Запікайте до готовності. Сир і часник змішайте разом, за 10 хвилин до приготування присипте овочі.
Прикрасите зеленню і подавайте до столу.