М’які, запашні булочки, які довго не черствіють. Знаю багато рецептів, але цей – один з найкращих
Зранку побачила гарний рецепт булочок у і вирішила спекти, скажу відверто – булочки виходять нереально смачні. Я знаю багато рецептів, але цей – один з найкращих.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Булочки будуть м’якими, запашними, такими, що довго не черствіють. Але до цього справа, швидше за все не дійде, бо розлітаються вони миттю.
Для опари потрібно:
- Вода (тепла) – 50 мл.
- Цукор – 1 ч. л.
- Дріжджі – 50 г.
- Залишити в теплому місці на 20 хвилин.
Інгредієнти для тіста:
- Молоко – 250-300 мл (можна замінити водою).
- Цукор – 100 грам.
- Сіль – дрібка.
- Борошно – 650-700 грам.
- Масло (або розтоплений маргарин) – 125 грам.
- Яйця – 2 шт. (+ одне яйце для змащування).
Покроковий рецепт приготування:
Замісити м’яке, еластичне тісто, дати підійти, приблизно 1 годину.
Виробляти булочки, як вам подобається. Начинка, будь-яка, в мене мак+кокосова стружка, сир+родзинки, шоколад (chokofini).
Як булочки підійдуть, випікати 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Вийшло 22 булочки, на деко навіть всі не помістились.
Рецепт – Світлана Зиміна-Тринчій, Оля Дума.
Фото – Оля Дума.
Смачного вам!