Смачні баклажани на зиму

Рецепт смачних консервованих баклажанів на зиму.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Складові:

  • 10 кг баклажанів;
  • перець болгарський 4 шт;
  • 1 склянка оцту;
  • 3 гірких перці;
  • часник 300 г;
  • помідори 3 кг;
  • 1 стакан солі.

Приготування

Помідори свіжі, болгарський перець і очищений часник пропустити через м’ясорубку.

Баклажани порізати кружальцями, засипати сіллю і, іноді перемішуючи, дати постояти 4 години.

Потім баклажани обсмажити з усіх боків на олії.

Скласти в банки, перекладаючи приправою.

Стерилізувати літрові банки – 45 хвилин, півлітрові – 30 хвилин.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.