Це варіант саме тих чебуреків, які вдаються завжди.

Начинка надзвичайно сочна, а тісто тонесеньке, хрумке і не тріскається при смаженні.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Оксана Копиняк

  • 400 гр.муки
  • 2 ст.ложки майонезу
  • 200 гр. води теплої
  • 2 дрібки солі
  • 0.5 ч.ложки сухих дріжджів

Майонез розвести у воді. Додати сіль, дріжджі, муку.

Замісити легке тісто. Поставити на годину в тепле місце. Далі ділимо тісто на частини (в мене виходить 15 великих), розтачуємо тісто в круг і накладаємо начинку. Закриваємо тісто і виделкою защипаємо краї.

Зверху кожен сформований чебуреки проколюємо виделкою в 2-3 місцях.

Смажимо на розігрітій олії по 2-3 хв. З кожної сторони.
На начинку я перемелюю м’ясо (до пів кг), тру сиру цибулю, додаю сіль/перець за смаком і молока (з молоком фарш стає надзвичайно ніжним і соковитим).

Смачні золотисті чебуреки готові

Не вдається скопіювати.