Дуже смачний рецепт кабачкової аджики
А ви коли-небудь готували аджику з кабачків, якщо ні тоді пропонуємо вам рецепт смаяної аджики з кабачків.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Інгредієнти:
- кабачки 3 кг;
- морква 500 г;
- перець солодкий 500 гр;
- часник 5 головок;
- помідори 1,5 кг;
- червоний перець мелений 2,5 ст.л;
- цукор 100 гр;
- сіль 2 ст.л;
- масло рослинне 200 гр;
Приготування
Помідори подрібнити в м’ясорубці.
Кабачки очистити від шкіри і теж пропустити через м’ясорубку.
Наступним на черзі – солодкий перець, за ним – морква.
Видавити часник або подрібнити в ступці.
Всі овочі об’єднати. Додати сіль, цукор, олію.
Варити кабачкову аджику на середньому вогні періодично помішуючи 40 хвилин.
Потім додати червоний перець і проварити аджику з кабачків ще 10 хвилин.
Перекласти аджику в стерильні теплі банки і закатати. Перевернути догори дном і укутати ковдрою на ніч.
Приємного апетиту!