Дуже смачний рецепт кабачкової аджики

А ви коли-небудь готували аджику з кабачків, якщо ні тоді пропонуємо вам рецепт смаяної аджики з кабачків.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

  • кабачки 3 кг;
  • морква 500 г;
  • перець солодкий 500 гр;
  • часник 5 головок;
  • помідори 1,5 кг;
  • червоний перець мелений 2,5 ст.л;
  • цукор 100 гр;
  • сіль 2 ст.л;
  • масло рослинне 200 гр;

Приготування

Помідори подрібнити в м’ясорубці.

Кабачки очистити від шкіри і теж пропустити через м’ясорубку.

Наступним на черзі – солодкий перець, за ним – морква.

Видавити часник або подрібнити в ступці.

Всі овочі об’єднати. Додати сіль, цукор, олію.

Варити кабачкову аджику на середньому вогні періодично помішуючи 40 хвилин.

Потім додати червоний перець і проварити аджику з кабачків ще 10 хвилин.

Перекласти аджику в стерильні теплі банки і закатати. Перевернути догори дном і укутати ковдрою на ніч.

Приємного апетиту!