Курячий суп з часниковими галушковими рулетами
Ось вам рецепт смачного супу.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Складові
- Курка – 0,5 шт
- Картопля – 2 шт
- Морква – 0,5 шт
- Зелень (за смаком)
- Лавровий лист – 2 шт
Для часникових галушок
- Яйце – 1 шт
- Борошно (скільки візьме тісто) – 150 г
- Сіль (дрібка)
- Олія – 1 ст.л.
1. Спочатку зваримо курячий бульйон. Я для цього використовувала пів тушки курки. Можете варити бульйон на будь-яких курячих частинах. Додаємо лавровий лист, солимо до смаку. Я варила курку 1 годину.
2. Поки вариться бульйон, зробимо рулетики.
Для цього готуємо звичайне тісто для локшини. У миску висипаємо борошно, робимо поглиблення і вбиваємо туди яйце, додаємо дрібку солі і 1 ст.л. олії. Замішуємо туге, не липке тісто.
3. Накриємо тісто поки серветкою, щоб не провітрювалося.
Приготуємо олійно-часникову начинку для рулетиків. У розм’якшене вершкове масло додаємо часник і зелень. Можна трохи посолити.
4. Розкачуємо тісто в дуже тонкий пласт.
5. Наносимо рівномірним шаром олійно-часникову начинку.
6. Звертаємо в рулет..
7. Нарізаємо рулет на невеликі “шайбочки”.
8. У бульйон додаємо нарізані кубиками картоплю і моркву. Зелень я також додаю разом з картоплею та морквою. Але багато хто кладе зелень вже в готовий суп, робіть, як вам подобається.
9. Одночасно кидаємо в бульйон наші рулетики і варимо ще хвилин 15.
Смачного!