Капустяний салат з болгарським перцем на зиму
Пропонуємо Вам рецепт смачного капустяного салату.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Складові:
- Капуста – 1 середній качан;
- Морква – 2-3 штуки середніх;
- Цибуля – 2 штуки;
- Перець болгарський – 3-4 штуки (бажано різних кольорів, для краси)
- Часник – 3-4 великих зубчики;
- Можна додати зелень.
- Вода – 1 літр;
- Сіль – 2 ст л .;
- Цукор – 0,5 склянки;
- Оцет – 100 мл
- Соняшникова олія – 0,5 склянки;
- Лавровий лист;
- Перець горошком.
Всі інгредієнти нашаткувати, моркву натерти, перемішуємо і залишаємо хвилин на 30-40. Потім розкладаємо в банку, не сильно утрамбовуючи.
Маринад: вода як закипить додаємо всі інгредієнти і заливаємо нашим маринадом капусту. Закручуємо кришкою, ставимо до повного охолодження і потім в підвал! Готово!
А взимку смачна, хрустка капуста. У мене з даної кількості вийшла 3-х літрова банка і одна літрова.