БОЛГАРСЬКИЙ ПЕРЕЦЬ, ПО-НОВОМУ МАРИНОВАНИЙ З МЕДОМ. САМА ЗЇДАЮ ЦІЛУ БАНКУ.
Ось Вам рецепт смачного болгарського перцю.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пумпушок
Інгредієнти:
- 1,5 кг перцю різного кольору;
- 5 зубців часнику;
- 2 лаврових листки;
- пучок петрушки;
- по 1 ст. ложці солі й меду;
- по 100 г цукру й оцту (6%-го, винного);
- 150 мл олії, 1 л води.
Приготування:
- Перець порізати довгими смужками, часник – тонкими пластинами. Петрушку помити і просушити паперовим рушником.
- Приготувати маринад: з’єднати в каструлі з товстим дном воду, сіль, цукор, мед, лавровий листок і олію. Варити 3 хв і опустити в нього перець. Варити ще 7 хв, додати оцет, часник і варити ще 3 хв.
- У стерильні банки викласти гілочки петрушки і перець, залити маринадом. Закрутити і перевернути банки догори дном. Залишити до повного охолодження.
Смачного!
Обов’язково діліться рецептом з друзями!