Подруга навчила мене робити заготовки на улюблений салат Олів’є. Взимку дуже виручає – відкриваєш баночку, і готово. Дуже зручно і смачно

Це дуже цікавий і добрий рецепт. Так, як зараз моркви є вдосталь, пропоную зробити заготовки на улюблений салат Олів’є.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні

Дуже зручно – відкриваєш взимку баночку, і маєш чудову заготовку до салату.

Необхідні інгредієнти:

  • Морква.
  • Лавровий лист, духмяний перець.
  • Сіль, вода.

Моркву помити, почистити, зварити і нарізати дрібними кубиками.

Готуємо маринад (на 16 півлітрових банок):

  • Вода – 3 л.
  • Сіль – 6 ст. л.
  • Лавровий лист – 3 шт.

Щільно заповнені банки морквою, залити маринадом. Стерилізувати 5 хвилин у розігрітій духовці.

Рецепт – Люба Проказа, Оля Дума.

Фото – Оля Дума.

Смачного вам!