Рецепт дуже смачної підливки

Ви будете від неї у захваті. Її можна готувати з м’ясом, а можна і без нього. Така підлива прекрасно доповнить картопляне пюре, будь-яку кашку та улюблені макарони.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Віддана

Інгредієнти:

  • – 1 морквина;
  • – 3 печериці;
  • – 1 цибулина;
  • – 300 г філе курки;
  • – 0,5 літра води;
  • – чорний перець за смаком;
  • – 2 ч. ложки цукру;
  • – 1 ч. ложка сушеного базиліка;
  • – 1 ч. ложка сушеного орегано;
  • – 2 ст. ложки томатної пасти;
  • – 1,5 ст. ложки борошна.

Приготування:

Куряче філе поріжте на маленькі шматочки і обсмажте пару хвилин на олії.

До курки додайте нарізану цибулю і потерту моркву. Смажте все до напівготового стану.

Туди ж добавте дрібненько порізані грибочки, перемішайте і влийте воду.

По вашому бажанню, воду можна замінити овочевим або м’ясним бульйоном. Густоту регулюйте так, як вам подобається, за допомогою води або бульйону, а також борошна. Просто додайте трохи менше або більше.

Наступним кроком будуть спеції, всипте всі спеції, які перераховані в рецепті. Також всипте цукор, борошно і поперчіть за своїм смаком.

Гарненько це все перемішайте, щоб борошно повністю розчинилося у підливці.

Останньою покладіть томатну пасту, перемішайте і тушкуйте ще підливку 2 хвилини.

Тепер наша підливка повністю готова.

Ви можете її поєднювати з крупами, картопляним пюре або макаронами.

Смачного!