Скільки перепробувала салатів, але цей – найкращий. Лише його я готую на кожне свято. А як беру його на роботу, то дівчата з’їдають за хвилину
Цей салат «Жозефіна» я готую дуже часто. Він такий смачний, що приходиться готувати його багато, бо ще й на роботу його беру, дівчата дуже люблять. Готується дуже швидко з найпростіших продуктів, але неймовірно смачний.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Складові:
- 1 куряче філе;
- 80 грам твердого сиру;
- 250 грам печериць;
- 1 помідор;
- пучок зеленої цибулі, або одна цибулина невеликого розміру;
- 2 яйця;
- чорний мелений перець на ваш смак;
- майонез;
- сіль за смаком.
Приготування:
Філе відварюємо у підсоленій водичці, потім нарізаємо на середнього розміру шматки і розділяємо їх на волокна.
Печериці потрібно трішки підсмажити на сковороді до повного приготування, сир і помідор нарізаємо у вигляді кубиків невеликого розміру. Наступними варимо яйця і подрібнюємо за допомогою ножа, або виделки, цибулю також дрібно нарізаємо.
Після цього всі підготовлені продукти з’єднуємо в величенькій тарілці, солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Ось і все, салат готовий.
Гарненько викладіть його у салатницю і посипте улюбленою зеленню.
Смачного!