Я лише раз скуштувала такий оселедець, тепер до магазину за ним ми не ходимо. Вдома готую, неймовірно смачно

Такий оселедчик виходить неймовірно смачним та пікантним. В магазині я більше його ніколи не купую, нарешті навчилася готувати його сама. Такий в магазині не купити.

Про це прише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні

Складові (на 2 пів літрові банки):

  • 2 заморожених оселедця;
  • половинка лимона;
  • 2 цибулини;
  • 1 морквина;
  • 4 ч. ложки солі;
  • 8-10 горошин чорного перцю;
  • 6 ч. ложок цукру;
  • 10-12 лаврових листки.

Приготування:

Спочатку потрібно лимон порізати у вигляді тонких кружечків.

На тертці з великими отворами натріть моркву.

Цибульку відразу поріжте у вигляді півкілець.

Візьміть чисту баночку і покладіть кілька цибулевих кілець.

Потім лавровий листочок, трошки морквини, один лимонний кружечок.

Всипте пів чайної ложки цукру, додайте по щіпці перцю та солі.

Тепер черга оселедця, а після повторіть всі шари знову.

Ось так чергуйте шари, іноді ущільнюючи їх, поки не дійдете до самого верху баночки.

Потім закрийте баночки щільними кришками і помістіть на кілька днів в холодильну камеру.

А вже перед тим, як подавати на стіл оселедчик, можете полити трохи олією.

Смачного!