Смачний гарбузовий пиріг. Всі в захваті від нього!
Гарбузовий пиріг, приготований за таким рецептом, виходить неймовірно смачним. Навіть тим, хто не любить гарбуз, обов’язково сподобається такий пиріг.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Вам знадобиться:
- 400 грам гарбуза
- 200 грам борошна
- 200 грам цукру
- Два яйця
- 20 грам сметани
- 50 грам соняшникової олії
- Чайна ложка розпушувача.
Рецепт:
З гарбуза знімаємо шкірку, ріжемо зручними шматочками і натираємо на середній тертці.
У відповідний посуд вбиваємо яйця, додаємо до них цукор, ванільний цукор, сметану і вбиваємо все, скориставшись міксером, протягом трьох-чотирьох хвилин.
Через сито просіваємо борошно, додавши перед цим до нього розпушувач і підмішуємо до решти продуктів.
В кінці додаємо олію і перемішуємо до однорідного стану. На фото показано, якої консистенції повинне вийти тісто.
Тепер підмішуємо до тіста підготовлений гарбуз і виливаємо масу в форму, 24 сантиметри в діаметрі, попередньо змастивши маслом. Якщо є необхідність, розрівнюємо масу, щоб не було нерівностей.
Пиріг готуємо в духовці, дотримуючись температурний режим 180 градусів. Час приготування – 40-50 хвилин, багато залежить від потужності духовки.