Булгур з м’ясом: смачніше плову

Хочемо розповісти вам один досить цікавий рецепт, який ви будете використовувати в звичайному житті досить часто. Ми хочемо навчити вас готувати смачну кашу – булгур з м’ясом. Страва виходить ситною і повноцінною, не вимагає додаткового гарніру. Можна подавати як до вечері, так і до обіду.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скабничка рецептів

Необхідні продукти

  • 800 грам м’яса
  • 2 цибулини
  • 1 морква
  • 800 грам булгура
  • сіль, перець за смаком
  • пів чайної ложки паприки
  • 1 чайна ложка горіхової приправи
  • 50 мілілітрів соняшникової олії
  • 4 склянки води

Булгур з м’ясом: покроковий процес приготування

Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками. Нарізаємо соломкою моркву. М’ясо нарізаємо невеликими шматочками.

Беремо казан і наливаємо олію. Кладемо цибулю з морквою і обсмажуємо до м’якості, додаємо м’ясо. Все перемішуємо і обсмажуємо ще кілька хвилин. Потім вливаємо склянку води, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності м’яса.

Як тільки воно готове, додаємо сіль, спеції і перемішуємо. Потім всипаємо крупу і вливаємо воду. Все знову накриваємо кришкою і тушкуємо під кришкою на повільному вогні до практично повного випаровування рідини.

Потім вогонь вимикаємо, булгур з м’ясом перемішуємо і залишаємо під кришкою ще на 10 хвилин. Через відведений час можна подавати до столу.