Печінку не смажимо, а готуємо в банці з цибулею і яблуками. Весь сік залишається всередині
Печінка зберігає весь свій сік, якщо її не смажити на сковороді, а приготувати в банку. Додамо до курячої печінки цибулю, яблука і вона буде танути в роті.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Для однієї банки печінки нам знадобиться пара яблук і пара цибулин. Ріжемо цибулю кільцями, а яблука чистимо і ріжемо часточками. Починаємо укладати все в банку, починаючи з лука.
Саму печінку ріжемо і очищаємо від прожилок. Додаємо спеції.
Прокладаємо по черзі цибулю, яблука і печінку. Потім повторюємо, поки банку не буде заповнена повністю.
Як тільки банку заповнена, накриваємо її фольгою і ставимо в духовку на 35 хвилин в 180 градусів.
Ні грама соку в процесі готування не піде, а яблука і цибулю утворюють смачний маринад.
Подаємо печінку зі сметаною і соусом з банки. Можна додати трохи свіжої зелені, але печінку і без неї піде за хвилини!